پایه ی خاطره انگیز و آغاز ورود به دوران تحصیلات آموزشی و پرورشی اول دبستان است.
نوباوگان ما که با داشتن 7 سال تمام به این پایه ی تحصیلی وارد می شوند، تمامی خاطرات شیرینی که از دوران های تحصیل در مراکز آموزشی را تا هر مقطعی که می خواهند داشته باشند، با رویاهای این مقطع مقایسه خواهند کرد.
همه ی ما از دوران تحصیل به خصوص اول دبستان خاطرات خوبی داریم.
زحماتی که آموزگاران ما در این مقطع برای به ثمر رساندن ابتدایی ترین فرضیات ذهنی فرزندانمان از یادگیری در این دوره می سازند، از ارزش خاص و به جایی برخوردار است.
آموزگار پایه اول: مرضیه بنکدارسخی
دانش آموخته تربیت معلم تهران، کارشناسی علوم ابتدایی و کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی
دارای بیش از 30 سال سابقه ی تدریس در مقطع آموزش ابتدایی کشور
آموزگار نمونه منطقه 3 تهران و مدرس برتر درس فارسی مقطع دبستان
دانش آموزان دوره ی ابتدایی به خصوص پایه اول در سه حیطه ی شناختی، عاطفی و اجتماعی قرار می گیرند.
از نظر شناختی: تفکر کودک در این مرحله براساس اصولی منطقی و عینی گرایی استوار است.
از نظر عاطفی و اجتماعی: فرزندانمان بیشتر شاد هستند و فعالیت هایشان را همراه با جنب و جوش فراوان و کمی بی قراری انجام می دهند.
به همین منظور در این پایه تدریس هرچه ملموس تر و عینی تر انجام خواهد شد و اصول تدریس بر مبنای توصیفی و انجام بازی های شاد با موفقیت بیشتری صورت می پذیرد.
دانش آموزان پایه اول
- باید از شرایط جسمی خوب و توانایی های بینایی، شنوایی، ذهنی، جسمی و حرکتی قابل قبولی برخوردار باشند.
همزمان با آموزش و تکمیل مهارت هایی که ضمن کلاس می آموزند، بر اساس شالوده ی تحصیلی آینده ی آنها از این دوران پایه گذاری می شود.
در این مقطع هرچه تعامل و تبادل همکاری و ارتباط بین خانه و مدرسه (آموزگار و خانواده) بیشتر باشد، آموزش مهارت ها در حوزه های مختلف بهتر انجام می شود.
در پایان این مقطع نیز بر اساس آموزش های داده شده و میزان فراگیری فرزندانمان سنجش لازم از همه ی دانش آموزان انجام خواهد شد و طی کارنامه ای گزارش وضعیت تحصیلی مستند به والدین اهدا می شود.
دانش آموزانی که در پایان این مقطع مراحل را به خوبی طی کرده و مراتب را به درستی برطرف کرده اند، آماده ورود به زندگی علمی-اجتماعی خود و راه گشایی به آینده روشن هستند.